Αποστολή προϊόντων & πολιτική επιστροφών

 

Αποστολές εντός Ελλάδος

Η αποστολή και παράδωση γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

*Σε εορταστικές περιόδους και περιόδους αιχμής η αποστολή και παράδωση γίνεται εντός 1-5  εργάσιμων ημερών.

Για Δυσπρόσιτες Περιοχές:

Οι ημέρες παράδωσης κυμαίνονται σε 4-5 εργάσιμες από την ημέρα επεξεργασίας της παραγγελίας σας. *Για δύσβατους ή μη συχνής παράδοσης προορισμούς ισχύει η πολιτική παράδοσης της  Speedex  της περιοχής σας.

Όλες οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09:00- 17:00.

 

Έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος

Για όλες τις αγορές  από  79,9 ευρώ και άνω και βάρους/όγκου έως 2 κιλά* η αποστολή είναι δωρεάν.

Για αγορά κάτω από 79,9 ευρώ και έως 2 κιλά* η επιβάρυνση της παραγγελίας είναι μόνο 2,50 ευρώ.

Κάθε επιπλέον κιλό άνω των 2 κιλών επιβαρύνεται με έξοδα 0,90 ευρώ το κιλό*.

*Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος (Μήκος x Πλάτος x Ύψος) και διαιρώντας δια 5.000.

*Για την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων από 18/1/2021 μέχρι 28/2/2021 οι παραγγελίες εντός Ελλάδος, δεν θα επιβαρύνονται με μεταφορικά έξοδα, ανεξαρτήτως του ποσού κάθε αγοράς.

Αποστολές στην Κύπρο:

Για τις αποστολές  στην Κύπρο, το κόστος κάθε αποστολής διαμορφώνεται στα 10,00 ευρώ και κάθε παραγγελία παραδίδεται στον πελάτη εντός 5-7 εργάσιμων ημερών. Για τις αποστολές στην Κύπρο, δεν ισχύουν οι κλίμακες δωρεάν αποστολής που ισχύουν για τις αποστολές εντός Ελλάδας.

Το κόστος της κάθε αποστολής υπολογίζεται αυτόματα κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και μπορείτε να το δείτε στο τρίτο βήμα “Επιβεβαίωση Παραγγελίας”, πριν την ολοκλήρωσή της. 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να διαλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Με αντικαταβολή μετρητοίς. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στον χώρο σας, πληρώνετε το αντίτιμο στον υπάλληλο της μεταφορικής μας εταιρείας που θα σας παραδώσει τα προϊόντα που επιλέξατε. Η επιπλέον επιβάρυνση με αυτόν τον τρόπο πληρωμής είναιμόνο 1,9 ευρώ για όλη την Ελλάδα.
  • Με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα. Από την στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και εφόσον έχετε επιλέξει μέθοδο πληρωμής με πιστωτική /χρεωστική κάρτα, η ιστοσελίδα μας σας παραπέμπει στην ασφαλή (secure) φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων της κάρτας σας. Οι συναλλαγές γίνονται μέσω της τράπεζας Eurobank Εργασίας Α.Ε.
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής παραγγελίας. Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

 

Eurobank

IBAN: GR 840 260231 00000 50200915722

Δικαιούχος Λογαριασμού: Ν.ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

 

Alpha Bank:

IBAN: GR 47 0140 8300 8300 0232 0000975

Δικαιούχος Λογαριασμού: Ν.ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

 

Τράπεζα Πειραιώς:

ΙΒΑΝ: GR 14 0172 2430 0052 4301 3777843

Δικαιούχος Λογαριασμού: Ν.ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

 

Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο eshop@lida.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Παρακαλούμε να δίνετε πάντοτε στην τράπεζα ως αιτιολογία πληρωμής το Ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Όροι επιστροφής:

  1. Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής στην παρακάτω διεύθυνση:

Εταιρεία LIDA

Ν. ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

5th km Veria-Naoussa

59100, Veria, Greece

info@lida.gr

+30 23310 26855

  1. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το e-shop www.lida.gr και όχι από κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα της εταιρείας.
  2. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:

α. Να μην έχει πλυθεί

β. Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο

γ. Να έχει όλα τα ταμπελάκια του και

δ. Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.

ε. Να μην έχει αφαιρεθεί από το κάτω μέρος του μαγιό το προστατευτικό αυτοκόλλητο. Είναι απαραίτητο, για λόγους υγιεινής, όλα τα μαγιό να έχουν δοκιμαστεί με εσώρουχο.

  1. Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με άλλο ίδιο προϊόν.

 

  1. Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε:

– κάτω μέρη εσωρούχων

Στα είδη που επιστρέφονται (μετά από επικοινωνία με το info@lida.gr) γίνεται μόνο αντικατάσταση με άλλο είδος και όχι επιστροφή χρημάτων!

Επίσης, τα εκπτωτικά είδη αντικαθίστανται αποκλειστικά με άλλα εκπτωτικά είδη και όχι με είδη που ανήκουν σε μη εκπτωτικές συλλογές προϊόντων.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

  1. Ηλεκτρονικά: Καταχωρείτε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.lida.gr, ανοίγοντας τη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει και πατώντας το κουμπί «αγορά». Ακολουθώντας στη συνέχεια τις οδηγίες που θα εμφανίζονται ανά βήμα, θα ολοκληρώσετε εύκολα την παραγγελία σας, η οποία είτε θα σταλεί στη διεύθυνση επιλογής σας.

 

  1. Τηλεφωνικά: Σημειώστε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και τηλεφωνήστε μας στο +30 23310 26855. Η ομάδα του τηλεφωνικού μας κέντρου θα λύσει κάθε σας απορία και θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το προϊόν ή τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας (Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 15:00).

 

Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε, εμείς θα σας βοηθήσουμε να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε όσο πιο εύκολα και γρήγορα γίνεται!