Νιώσε κομψή,
Νιώσε θηλυκή,
Νιώσε απλά υπέροχη

H ελληνική εταιρεία LIDA ιδρύθηκε το 1988 με σκοπό να προσφέρει στις γυναίκες μοναδικά σχέδια, θηλυκές γραμμές και μοντέρνα στυλ μαγιό και εσωρούχων. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορική διάθεση συλλογών μαγιό, εσωρούχων και nightwear/homewear έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των καταναλωτών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Κάθε συλλογή είναι ξεχωριστή και χαρακτηρίζεται από θηλυκές γραμμές, εντυπωσιακά μοτίβα,  υφάσματα υψηλής ποιότητας & αντοχής, άψογη εφαρμογή και σύγχρονη αισθητική.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Βρείτε τις συλλογές μας σε επιλεγμένα καταστήματα, αλυσίδες department stores!
Το όραμα μας
Όραμα και επιδίωξη της εταιρείας είναι να δημιουργεί μοντέρνα, αέρινα, κομψά σχέδια από υφάσματα υψηλής ποιότητας που κάνουν κάθε γυναίκα να αισθάνεται αυτοπεποίθηση και άνεση φορώντας το ιδανικό για εκείνη κομμάτι.
Η έμπνευση μας
Η έμπνευση των κολεξιόν LIDA πηγάζει από τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας κάθε ηλικίας που θέλει να φροντίζει τον εαυτό της, να αναδεικνύει την προσωπικότητά της και να εκφράζει τον αισθησιασμό της χωρίς να χρειάζεται να κάνει συμβιβασμούς με την ποιότητα και την κομψότητα.